Kennisbank

Tuning stages

Er zijn meerdere stages mogelijk. Bij stage 1 wordt puur de software aangepast van de motorcomputer. Bij stage 2 zal je naast software ook hardware moeten aanpassen. Voor stage 2 is het noodzakelijk een downpipe te plaatsen en de katalysator of roetfilter te verwijderen. Wil je hoger dan ga je naar stage 3, wat inhoudt dat je onder andere een grotere turbo zal moeten plaatsen, injectoren moet vergroten, grotere brandstofpomp en intercooler moet plaatsen, dan zal je nog meer vermogen kunnen draaien. Wij leveren of installeren geen hardware. Onze expertise is het afstellen van auto’s op onze 4×4 testbank.

Ontdek de mogelijkheden

Vind hiernaast eenvoudig uw auto!
Meer weten?
Vraag direct meer informatie aan!

035 – 52 53 406

We zijn Gesloten

Beste klant,

We zijn vanaf 5 mei t/m 13 mei gesloten.
Gedurende deze periode zullen er geen aanvragen in behandeling worden genomen. Daarnaast zullen we ook telefonisch niet bereikbaar zijn.

Vanaf 14 mei zullen we alle aanvragen verwerken die in deze periode zijn ingediend.

We proberen uw aanvraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Heeft het haast?
Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen.
Vermeld hierbij even of u ons ook al gemaild heeft.

Bedankt voor uw begrip!