Skip to content

Mercedes Chiptuning specialist

Méér vermogen, méér power

Bent u trotse eigenaar van een Mercedes en wilt u deze graag laten chiptunen? Kom snel langs! Chiptuning Mercedes heeft van zijn hobby werk gemaakt, en dit zult u terug zien in de kwaliteit en de service die wij verlenen. Al onze medewerkers voeren hun werk met veel plezier uit.

Vragen?

Mercedes is een vak apart! Zeer mooie motoren die hun staat van dienst wel hebben bewezen, De cdi motoren worden sinds jaar en dag voorzien van Chiptuning die nagenoeg altijd heerlijk lopen op een stevige Chiptuning. Modellen die wij vaak zien voor een heerlijke Chiptuning zijn de AMG modellen waarin wij veel ervaring hebben! Deze monsters van auto’s worden elke week onder handen genomen door onze specialisten in de werkplaats. Tuning van deze modellen geschiedt nagenoeg altijd via obd zonder computers te demonteren.

Chiptuning voor de Mercedes diesels is goed uit te voeren, het enorme koppel onderin het toerental is gigantisch en zeer plezierig, daarbij is het brandstofverbruik vaak een 7 tot 9 % minder ! Wij zijn voorzien van de originele dealer apparatuur om storingen te achterhalen en log files te maken voor we beginnen met een Tuning. Een goed begin is namelijk een goed resultaat.

Zoek je voor je Mercedes een echte liefhebber zit je bij ons goed. Daarbij kunnen wij naast Chiptuning voor wat extra pk’s ondersteunen in het Retrofitten van onderdelen, het aanpassen van coderingen. De meest geziene Mercedes in onze werkplaats en de dyno is de Mercedes a klasse en de cla klasse. In de hoog vermogen auto’s zien wij veel de Mercedes c klasse AMG en de e klasse 350cdi. Tevens kunnen wij voor bijna de gehele Mercedes reeks modellen de cvn certificering en de flash counter resetten na het plaatsen / ongedaan maken van een Chiptuning.

Kom vandaag nog langs!
Maak nu een Mercedes Chiptuning afspraak
Tuning Service® is gespecialiseerd in Mercedes Chiptuning. Laat je adviseren door één van onze chiptuning specialisten en geniet meer van je Mercedes.

Tuning Service

Vestiging Huizen

Kabelweg 1a, 1271 AN Huizen

info@tuningservice.nl

035 – 52 53 406

We zijn Gesloten

Beste klant,

We zijn vanaf 5 mei t/m 13 mei gesloten.
Gedurende deze periode zullen er geen aanvragen in behandeling worden genomen. Daarnaast zullen we ook telefonisch niet bereikbaar zijn.

Vanaf 14 mei zullen we alle aanvragen verwerken die in deze periode zijn ingediend.

We proberen uw aanvraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Heeft het haast?
Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen.
Vermeld hierbij even of u ons ook al gemaild heeft.

Bedankt voor uw begrip!