Skip to content
Vehicle in the Auto Service

Over Tuning Service

Bij Tuning Service zijn we allemaal echte autoliefhebbers, we houden van alles wat met auto’s te maken heeft. Wij begonnen met chiptuning als hobby. Door te toenemende vraag van kennissen en vrienden hebben wij besloten hier ons beroep van te maken. Dit was al ruim 16 jaar geleden.

Doordat we al zo lang bezig zijn in het vak hebben wij enorm veel ervaring opgebouwd. Hierdoor hebben wij bij Tuning Service meer ervaring dan bij de meeste andere chiptuning bedrijven.Wij hebben nu dan ook wel met elke soort auto te maken gekregen. Onze garage is gevestigd in Huizen, voel u welkom om een keertje bij ons langs te komen!

Vragen?

De beste service & kwaliteit

Onze chiptuners staan 7 dagen per week voor u klaar zelfs nadat u auto klaar is met het chiptuning proces. Na al die jaren doen we dit beroep nog steeds met plezier. Wij willen u natuurlijk ook helpen. Door middel van eerlijk advies, geheel vrijblijvende offertes en natuurlijk u auto zuiniger en sneller te laten rijden. Dit alles doen wij voor een eerlijke prijs.

Vraag, opmerking of een klacht?

Voor verdere vragen, opmerkingen of klachten kunt u ten alle tijden mailen. U kunt gebruik maken van het onderstaand formulier, maar natuurlijk kunt u ook altijd even bellen naar 035 – 52 53 406. Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook gewoon een keertje langskomen bij ons in huizen. Wij bieden u dan een kopje koffie aan en een geheel vrijblijvende offerte. Dit is een klein deel van de service die wij aanbieden bij Tuning Service in huizen.

Ons team

cropped-favicon.png
Eigenaar
Paul
cropped-favicon.png
Marketing Director
Bart Jan
cropped-favicon.png
Eigenaar
Remy

Ontdek de mogelijkheden

Vind hiernaast eenvoudig uw auto!
Meer weten?
Vraag direct meer informatie aan!

035 – 52 53 406

We zijn Gesloten

Beste klant,

We zijn vanaf 5 mei t/m 13 mei gesloten.
Gedurende deze periode zullen er geen aanvragen in behandeling worden genomen. Daarnaast zullen we ook telefonisch niet bereikbaar zijn.

Vanaf 14 mei zullen we alle aanvragen verwerken die in deze periode zijn ingediend.

We proberen uw aanvraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Heeft het haast?
Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen.
Vermeld hierbij even of u ons ook al gemaild heeft.

Bedankt voor uw begrip!