Skip to content

Chiptuning Renault specialist

Méér vermogen, méér power

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in deze branche dus kunnen wij met een gerust hart zeggen dat als u uw auto wilt chiptunen bij Chiptuning Renault dat het dan ook zeer goed verloopt. KWALITEIT en PRIJS zijn bij ons met hoofdletters geschreven, bekijk onze tarieven en zie dat wij daadwerkelijk de goedkoopste zijn.

Vragen?

Renault zit bij ons ook diep geworteld. Onze liefde voor de gehele Rs reeks bewijzen we nog elke week ! Modellen Renault die we veel zien voor een heerlijke op maat Chiptuning is de Megane 3 rs, Renault Clio Rs en de nieuwe Megane 4 GT en Rs. Tevens zien we veel Renault talisman diesels en een aantal capture’s met de tce motoren. Programmeren van de meeste Renault computers lukken via de obd3 poort zonder de computer te openen! Onze 4×4 dyno kan ook de nieuwste modellen met achterwielaandrijving en sturing meten zonder problemen. Tevens voorzien wij de Megane rs modellen van een gave stage 1 of 2 Chiptuning in combinatie met een Custom rvs downpipe met of Zonder sport katalysator. Ook kunnen wij voorzien van pops & bangs crackle mapping bij een Chiptuning. Bij de Diesel reeks Renault modellen halen wij vaak een 6 tot 8% brandstof besparing op onze Chiptuning software.

Kom vandaag nog langs!
Maak nu een Chiptuning Renault afspraak
Tuning Service heeft jarenlange ervaring in Chiptuning Renault. Laat je begeleiden door échte vakmannen die weten waar ze over praten en geniet meer van je Renault.

Tuning Service

Vestiging Huizen

Kabelweg 1a, 1271 AN Huizen

info@tuningservice.nl

035 – 52 53 406

We zijn Gesloten

Beste klant,

We zijn vanaf 5 mei t/m 13 mei gesloten.
Gedurende deze periode zullen er geen aanvragen in behandeling worden genomen. Daarnaast zullen we ook telefonisch niet bereikbaar zijn.

Vanaf 14 mei zullen we alle aanvragen verwerken die in deze periode zijn ingediend.

We proberen uw aanvraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Heeft het haast?
Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen.
Vermeld hierbij even of u ons ook al gemaild heeft.

Bedankt voor uw begrip!